SIGURNOSNA VRATA, MODEL FERI

SIGURNOSNA VRATA, MODEL FERI

SIGURNOSNA VRATA, MODEL FERI

  1. Sigurnosna vrata Feri imaju odličan balans između cijene i kvaliteta. Za razliku od nešto jeftinijih uvoznih modela, sigurnosna vrata Feri vam daju mogućnost biranja dimenzije,boje i dizajna, a sama isporuka i ugradnja vrata se vrše u vrlo kratkom vremenskom periodu.

    Sigurnosna vrata Feri 1 posjeduju krilo koje je sačinjeno od table čeličnog lima debljine 1mm, koje je ukrućeno sa dva vertikalna i dva horizontalna omega profila. Vrata su finalno obostrano obložena drvenim dekorativnim oblogama od oplemenjene iverice debljine 8mm. Unutrašnjost vrata je ispunjeno mineralnom vunom debljine 50mm koja služi kao toplotna i zvučna izolacija. Feri vrata u osnovi imaju 1 bravu, špijunku i kvake. Kao dodatna opcija kupcu se nudi mogućnost ugradnje alarma, dodatne brave sa leptir zaključavanjem sa unutrašnje strane vrata, opšivanje štoka ukrasnim lajsnama i sl.

    TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

    1. Debljina krila - 70 mm
    2. Dihtung guma ugrađena u štok
    3. Metalni prag u okviru štoka sa ugrađenom dihtung gumom
    4. Metalni štok finalno plastificiran u željenu boju
    5. 3D sarke sa mogućnošću štelovanja krila vrata u sva tri pravca
    6. Pasivni šipovi sa strane sarki - 2 kom (dodatno obezbjedjenje))
    7. Širokougaona spijunka
    8. Cilindar sa 4 kodirana ključa
    9. Konusni štitnik cilindra
    10. Kvake
    11. Sigurnosna brava sa 3 šipa
    12. Obloge od univera 8mm debljine
    13. Dimenzije 900x2020 i 1000x2020 mm

Na vaš zahtjev ova vrata se izrađuju i kao protivpožarna 60' i Posjeduju Certifikat.

Imajte na umu da je ekonomska vrijednost koju dajte sigurnosnim/blindiranim vratima ista kao što bi dali za sigurnost i zaštitu Vaših najbližih i vaše privatnosti.

Sigurnosta vrata moraju biti vrijedna koliku vrijednost darujete svom domu, ljudima u njemu i stvarima koje želite zaštititi u svom domu.

Birajte vrata sa većom klasom protuprovalnosti jer to znači veću otpornost na provalu te bolju zvučnu i toplotnu izolaciju.


Vrata su III klasa sto znaći da kvalitetu vrata proizvođač dokazuje certifikatom.

Klasa zaštite je certifikovana prema normi ISO 9001, pokazuje stepen sigurnosti, zaštitu od provale na prozorima i vratima. Certifikat je sličan za bezbjednost prozora. Ispod ćete pronaći klase sigurnosnih vrata.

-Klasa 1
Ovo je najniža, ustvari je efektivno protiv onih koji koriste samo fizičku silu da otvore vrata.
- Klasa 2
Ova sigurnosna vrata su naznačena kada je rizik od provale nizak. Ona potvrđuju da se vrata odupiru pokušaju provale slično nečemu pomoću jednostavnih alata kao što su odvijači ili kliješta.
- Klasa 3
Ova sigurnosna vrata su otporna tek toliko da lopov kada vidi ih da se okrene i ode. Ta vrata su pogodna za stanove sa visokim rizikom ili za samostojeće vile.
- Klasa 4
Lopovi mogu samo bravu blokirati ali ne i proći kroz vrata.
- Klasa 5
Otporna su na električni alat, električne testere, sabirne testere ....
- Klasa 6
To je klasa, više sigurnosti na visokom nivou, u stvari, izdržljivi su i električni instrumenti navedeni u ranijim klasama.

Podijeli:

Slike