VRATA ZA KUĆU MODEL HARD

VRATA ZA KUĆU MODEL HARD

VRATA ZA KUĆU MODEL HARD

S obzirom da su sama vanjska vrata za kuću izložena brojnim spoljnim uticajima, sasvim je izvjesno da će vremenom doći do pojave deformiteta. Klimatski uslovi mijenjaju dimenzije materijala, pa se tako drvo usljed vlage rasteže, a metal i plastika mijenjaju oblik pod uticajem veoma velikih ili veoma niskih temperatura. Ako su vrata napravljena od različitih materijala, pod uticajem vlažnosti vazduha i same temperature različite će biti i reakcije, odnosno deformiteti. Takođe, velika razlika između vremenskih faktora sa unutrašnje i sa vanjske strane prouzrokovaće pojavu većeg opterećenja na krilima vrata.
Deformitete koji nastaju zbog velike razlike u temperaturi sa jedne i sa druge strane vrata nemoguće je izbjeći. Zato je važno izabrati dobrog i provjerenog izvođača, onog koji je vremenom i radom usavršio tehnologiju proizvodnje pa tako koristi odgovarajuću konstrukciju koja deformitete ovog tipa zadržava u normalnim i podnošljivim granicama.
U našem asortimanu možete naći vrata koja su sasvim otporna na klimatske promjene, vrata sa ALU oplatom u bojama, ili pak sa plastificiranim panelima. 
VRATA ZA KUĆU model HARD
Italijanska brava, 6 pokretnih uboda + 4 fiksna = 10 tačaka otpora
Štok: cijev 80x40x2 mm
Krilo: cijev 50x30x2 mm
Rešetka: cijev 15x15mm
Lim: po cijeloj površini
Zvučna i termo izolacija debljine 5cm
Dodatna oprema: kugla, mermerni prag, dekorativne lajsne, reljefna obolga, graničnik otvaranja
Standardne dimenzije 89x204 i 100x204
Postoji mogućnost izrade po mjeri.
Vrata za kuću posjeduju termo prekid u štoku.

Podijeli:

Slike